1. Do you have a brick and mortar store?
Ans: No, we do not have a brick and mortar store. we only have an online store.
2.I placed an order twice, How do I cancel one order?
Ans: In case you have placed your order twice and would like to cancel one of the orders. Do contact us immediately on thearchanaexclusive2020@gmail.com
3.Can I order through Whatsapp,Instagram or Facebook or over the phone?
Ans: No, we donot accept orders through these platforms. we only accept order placed through website www.thearchanaexclusive.com
4.What to do if I am unable to place an order?
Ans: We are sorry you’re facing hiccups while placing an order. Please try using a different browser or devise if possible or contact us on into thearchanaexclusive2020@gmail.com or whatsapp on 8274039670
5. What to do if it shows “payment failed” and amount is still debited from my account?
Ans: Sometimes,due to unforeseen reason,the amount might be debited from your side but wouldn’t have been received by us. Do not worry, please send us mail at thearchanaexclusive2020@gmail.com and will sort it together.
6. Is it safe to use my credit/Debit card on The Archana Exclusive?
Ans: All credit and debit card payments on The Archana Exclusive are processed through secure and trusted payment gatrways.
7. Do you have cash on Delivery?
Ans: No, we don’t have cash on Delivery option. We accept Online Payment or Bank Transfer only
8. Can my billing address and shipping address be different?
Ans: Yes, the billing address and shipping address can be different . You need to fill in the address boxes correctly during checkout
9. Do you take bulk orders or do wholesale? or Do you allow to resell your product?
Ans: No, we don’t take bulk orders or do wholesale, we don’t allow resale of our product. All our products are for personal use only.
10. Can I get a saree or suit set customized in a particular combination or design?
Ans: Sorry, We don’t provide customization of sarees or suit sets.
11. Can I pre-order a saree or suit set if it’s out of stock?
Ans: Unfortunately, we don’t take pre-orders. You’ll receive a mail if the product is restocked. <